رسیدگی به امور بهداشتی مساجد نباید محدود به دهه تکریم باشد
مسوول بهداشت مساجد و اماکن مذهبی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : حفظ و ارتقای جایگاه مساجد و رسیدگی به امور بهداشتی آن نباید تنها محدود به دهه تکریم مساجد باشد و باید در طور سال و همه ایام هفته نسبت به تکریم این اماکن و آماده سازی آن برای ورود همه اقشار مردم تلاش کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، دکتر اکبر اجرایی در جلسه رسیدگی به امور بهداشت مساجد استان فارس اظهار داشت : رسیدگی به وضعیت بهداشت مساجد و اماکن مذهبی استان با طرح در کارگروه تخصصی سلامت و تغذیه به صورت مناسب تر انجام می شود و وضعیت این اماکن در شان و جایگاه جامعه اسلامی ارتقا می یابد .
وی اضافه کرد : با بهبود وضعیت بهداشتی مساجد و اماکن مذهبی و ایجاد جاذبه های بیشتر در مساجد می توان علاوه بر مسجد محوری و بازگشت مساجد به عنوان مهم?ترین واحد جامعه اسلامی، بسیاری از امور مردم و جامعه اسلامی را در این اماکن ساماندهی نمود.
دکتراجرایی تاکید نمود : مساجد و اماکن مذهبی باید به عنوان جذاب ترین و سالم ترین واحدهای جامعه اسلامی مورد توجه جامعه قرار گیرد و همه آحاد مردم و ادارات و سازمان?های مرتبط با امور مساجد، خود را در بهبود وضعیت بهداشتی سهیم بدانند.
دکتراجرایی یادآور شد : هرسال دهه آخر ماه شعبان به عنوان دهه تکریم مساجد نام گذاری شده و برنامه های مختلفی از طرف سازمان?های مرتبط به صورت نمادین در این دهه به منظور بهبود وضعیت بهداشتی مساجد انجام می شود و مردم برای آمادگی بیشتر برای ورود به ماه مهمانی خدا به پاکیزگی بیشتر مساجد می پردازند اما توجه به این نکته ضروری است که حفظ و ارتقای جایگاه مساجد و رسیدگی به امور بهداشتی نباید محدود به دهه تکریم مساجد باشد.
لب تشنه سیراب
مردم مسجد را خانه ی خودشان بدانند
بهداشت مساجد
مسجد جامع اسیر
پاکیزگی و بهداشت مساجد
مسجد بی چراغ
کمک ایرنا برای احیای مسجد
هتک حرمت مسجد قبا در شیراز
این مسجد را دریابیم
مسجد فاطمة الزهراء مدینه
مسجد در شعر حافظ
گلدسته یا مناره مساجد
مسجد جامع ورامین
مسجدالنبی و مساجد مدینه
[همه عناوین(19)][عناوین آرشیوشده]
بازدید دیروز: 2
کل بازدید :121730